Photo Gallery

Show:AllImage
  • Sitting room has wooden-beamed vaulted celing, fireplace & comfortable leather furniture
    Sitting room has wooden-beamed vaulted celing, fireplace & comfortable leather furniture
  • View to the nature reserve where signposted hiking trails wind thru wooded, rolling hills
    View to the nature reserve where signposted hiking trails wind thru wooded, rolling hills
  • First floor dining room with view of the medieval tower
    First floor dining room with view of the medieval tower
  • The architecture of the original, historic structure blends Romanesque & Gothic elements & defines the living spaces
    The architecture of the original, historic structure blends Romanesque & Gothic elements & defines the living spaces
  • TV lounge view of the stone tower and arched balconies
    TV lounge view of the stone tower and arched balconies
  • A variety of outdoor spaces invite you to enjoy as much time as possible outside
    A variety of outdoor spaces invite you to enjoy as much time as possible outside
  • First floor breakfast area is quiet and cozy
    First floor breakfast area is quiet and cozy
  • Names for the winds of Catalunya are represented in tiles on top of the stone tower’s lookout
    Names for the winds of Catalunya are represented in tiles on top of the stone tower’s lookout
  • The tower’s lookout presents 360-degree panoramic views sweeping from the nature reserve to the snow-capped Pyrenees
    The tower’s lookout presents 360-degree panoramic views sweeping from the nature reserve to the snow-capped Pyrenees
  • Breakfast garden views overlook the nature reserve and the front terrace
    Breakfast garden views overlook the nature reserve and the front terrace
  • The center of the 1,000 year old stone tower offers a calm moment of reflection
    The center of the 1,000 year old stone tower offers a calm moment of reflection
  • Stairs curve around the circular stone tower down into the entry courtyard
    Stairs curve around the circular stone tower down into the entry courtyard